Elephants Trunk
Elephants Trunk 2.2
MHH01010N2.2

Kracht en bewegingsvrijheid zijn grote voordelen van benzine- en accu-heggenscharen, maar met zo'n zware heggenschaar voel je al snel spier- en gewrichtspijn. De Elephants Trunk (ET) heeft hier verandering in gebracht.


Het comfortabele harnas met verstelbare schouderbanden wordt als een rugzak gedragen. Je koppelt je heggenschaar (of ander draagbaar tuingereedschap tussen de 4,5 en 8 kg) aan de staalkabel van de katrol, die het gewicht van de schaar verplaatst naar het harnas. De kabel beweegt soepel langs gelagerde rollen in de verstelbare buis. Zo helpt de ET je de hele dag lang met heggen scheren. En omdat het minder inspannend is, werk je ook nog sneller en veiliger.


De hoogwaardige katrol, gemonteerd aan de achterkant tegen de onderrug, waarborgt een lange levensduur van de staalkabel en veer. De veerkracht van de katrol is vooraf ingesteld op 30N. De gelagerde nylon rollers zorgen voor een optimale begeleiding van de staalkabel in iedere richting, zelfs bij het scheren van hoge hagen. De geanodiseerde aluminium buis is 360° draaibaar zodat de buis niet verstrikt raakt in de heg wanneer je naar voren buigt.

€ 249,01 Totaal incl. BTW Niet op voorraad