Brandhoutmachines
GTBL80TR brandhoutmachine met trailer
MBL070001TRR
Onze haardhoutmachine / brandhoutmachine transformeert een restproduct in één oogwenk tot een afgewerkt product, klaar voor de verkoop!

Stelt u zich maar eens voor: onze machine verandert in enkele seconden 5 lange takken of planken in houtblokjes van ongeveer 10 cm (niet aanpasbaar)! De houtblokjes vallen automatisch in geventileerde zakken die het drogen van het hout versnellen. In combinatie met het geringe formaat van de blokjes betekent dit slechts 8 maanden droogtijd, in plaats van 2 jaar. Een dergelijke zak met haardhout / brandhout ligt voor 15,- euro in de winkel of het tankstation! De rekening is snel gemaakt: als u slechts 400 zakken maakt, betaalt de machine zichzelf terug! Heeft u voldoende hout of bos, is uw winst snel uitgeteld! Een betere investering is nauwelijks denkbaar!

De GTM haardhoutmachine / brandhoutmachine GTBL80TR, met een capaciteit van 8 cm diameter bij vers/groen hout en 5 cm diameter bij droog hout, beschikt over een 10 pk Briggs & Stratton benzine motor. De machine is bevestigd op een trailer waardoor de machine geschikt is voor vervoer op de openbare weg en zeer gemakkelijk verplaatsbaar is. De GTBL80TR voldoet aan de CE normen voor een veilig gebruik.

GTM voert ook een haardhoutmachine / brandhoutmachine met transporthendel en 4 wielen (2 vaste wielen en 2 zwenkwielen), de GTBL80. Deze machine beschikt over dezelfde motor en capaciteit. Daarnaast bieden we de GTBL80T, een machine met trekstang (voor achter de zitmaaier, quad of micro-tractor. Er is ook een PTO versie beschikbaar

De machine voldoet niet allen aan de Machinerichtlijn (CE norm) maar ook aan de, strengere, NEN-EN 13525+A2 norm voor professionele bos- en tuinmachines.


Technische Specificatie

- Motor: B&S Vanguard
- 305 cc - 10 pk
- maximaal toerental: 180 rpm
- invoer: 68 x 44 cm
- doorgang naar de messen: 20 x 20 cm
- aantal messen: 6
- (l x b x h) 198 x 97 x 171,5 cm

€ 10862,00 Totaal incl. BTW Niet op voorraad