KOPEN OP ONZE WEBSITE

Koop online met de service van uw eigen dealer

Een aankoop doen is een kwestie van vertrouwen en dat vertrouwen is vaak gebaseerd op een verwachting of een vooroordeel. Zo kan een van oudsher bekend merk de verwachting wekken dat de kwaliteit van haar producten goed is, echter: het is pas goed als het gereedschap bij u naar tevredenheid functioneert. Deze tevredenheid over een machine wordt bepaald door een juist gebruik en onderhoud van de machine. Daarom werkt GTM Professional nauw samen met tuin- en park dealers bij u in de buurt want zij hebben daar dagelijks mee te maken. Zij vormen de steunpunten voor de online-verkoop van GTM Professional.

Als u een GTM Professional product bij ons online koopt betekent dat wij verantwoordelijk zijn voor de afhandeling van de order en voor de service na uw aankoop. U heeft dan ook de keuze of u de machine wilt ophalen bij uw dealer of thuis afgeleverd wil hebben door uw dealer. De machine wordt gebruiksklaar gemaakt. Dit zal normaal slechts enkele dagen duren. De dealer neemt contact met u op wanneer de machine of afgehaald of, indien daarvoor is gekozen, afgeleverd kan worden. Bij aflevering krijgt u een persoonlijke gebruiksinstructie van uw dealer die ook in de handleiding terug te vinden is.

Mocht u nadien nog vragen over de machine hebben, mocht de machine service nodig hebben of wilt u een garantieaanvraag doen, dan dient u zich te richten tot uw dealer.

Op dit moment geldt de "koop online met de service van uw eigen dealer" service voor de Benelux. Indien u deze service buiten de Benelux wenst, gelieve rechtstreeks met ons contact op te nemen. In de toekomst zal deze service worden uitgebreid naar andere landen in Europa.

Wereldwijd staat de klant voor GTM Professional centraal door het leveren van de beste kwaliteit, prijs en service van en voor haar producten. Wij wensen u veel winkelplezier - en mocht u tot aankoop overgaan dan kunt u vanzelfsprekend rekenen op een correcte en professionele afhandeling van uw bestelling tot bij u thuis.