Gehoorbescherming
Secure Synergy gehoorbescherming
H490020
Met de Secure Synergy gehoorbescherming maakt u eenvoudig draadloos verbinding met uw mobiele telefoon via Bluetooth. Stream muziek vanaf uw telefoon of luister naar uw favoriete radiozender, terwijl uw gehoor optimaal wordt beschermd tegen harde omgevingsgeluiden. Via de ruis onderdrukkende boom microfoon met "side tone function" kunt u ongestoord inkomende telefoongesprekken beantwoorden en met collega's communiceren, zonder uw stem te verheffen.

Met de makkelijk bereikbare knoppen zijn de AM/FM-radiozenders nauwkeurig in te stellen. In combinatie met de automatische frequentieregeling zet u uw favoriete zender vast voor de best beschikbare ontvangst, zelfs in gebieden met minder bereik. Bovendien gaat de Secure Synergy volledig samen met onze Hellberg vizieren. Zie de aanbevolen producten onderaan de pagina voor de verschillende vizieren.

Secure Synergy gehoorbescherming biedt optimaal comfort door de zachte oorkussens met 'Snap-in' systeem en de aanpasbare hoofdband. Zowel de oorkussens als de hoofdband zijn vervangbaar wat bijdraagt aan een langere levensduur. De Secure Synergy wordt standaard geleverd met twee 1,5 V AA batterijen voor ca. 23 uur gebruik met alle functies actief.

Technische Specificatie

- Bluetooth verbinding
- flexibele en ruis onderdrukkende boom microfoon
- handmatig afstemmen en automatische frequentiecontrole
- max. 82 dB voor de veiligheid van uw gehoor
- 2 x 1,5 V AA-batterijen
- volledig compatibel met Hellberg SAFE Visor Systeem
- oorkussen met 'Snap-in' systeem
- aanpasbare hoofdband voor de perfecte afdichting
- 459 gr.

€ 289,00 Totaal incl. BTW Op voorraad